NIKADA NE ZABORAVI GENOCID I HOLOKAUST U BOSNI I SREBRENICI

NIKADA NE ZABORAVI GENOCID I HOLOKAUST U BOSNI I SREBRENICI




srijeda, 28. rujna 2011.

Bošnjaci se moraju probuditi iz dubokog sna, ako već nisu mrtvi!

Bošnjaci se moraju probuditi iz dubokog sna, ako već nisu mrtvi! Zločinci ne spavaju, niti miruju! Oni čak i kada umiru, ostavljaju pokoljenja kojima se ostavlja u amanet borba protiv "balija" i "poturica"! Oni se stoljećima hvale da brane Evropu od islama! Oni su davno skovane planove spremni provesti: bilo kada, bilo gdje i u bilo čijem prisustvu (superviziji)! Oni stoljećima stvaraju mitove o vlastitoj hrabrosti i junaštvu, a pokazali su bezbroj puta da su najveće kukavice, koje znaju napadati samo iza leđa i sa distance.
Ova naša stranica je napravljena s ciljem potpunog nacionalnog i kulturnog osvještenja Bosanskog čovjeka i žene. Bosanski sinovi i kćerke moraju shvatiti da je Bosna najveće blago koje imamo i da će Bosna propasti ukoliko je ne spase oni kojima je to dužnost! Svaka čast velikim carstvima sa Bosfora ali mi imamo svoje koje uvijek treba biti na prvom mjestu! Bosna ima svoj identitet! Bosna nije prazna ploča na kojoj će osvajači upisivati svoja imena!
Bosna je naša kuća sa svojim pravilima i pravima! Bosna je naša majka .
 Oduprimo se okupaciji i izdaji! BOSANSKA IMENA ZA BOSANSKU DJECU! VRATIMO PISMO NAŠIH PREDAKA! MOLIMO SE NA NAŠEM JEZIKU! SLAVIMO NAŠE PRETKE! NEKA NAM IZNAD GLAVA BUDU NAŠE ZASTAVE A NE NJIHOVE! MI IMAMO SVOJE - NEĆEMO NJIHOVO!
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ftanzil.net%2F%2319%3A1&h=58fbf
Barac D*

Nema komentara:

Objavi komentar